Vapaudu väsymyksestä – Mieli Plus

479,90

Vapaudu väsymyksestä – mielikurssi avaa mielen toimintaa arjessa. Miten ajatukset ohjaavat tunteen kautta toimintaan. Miten ympäristö vaikuttaa toimintaan tai päinvastoin. Kurssilla tutkitaan, miten omaan ajatteluunsa voi vaikuttaa ja siten muuttaa omaa toimintaansa kohti itselleen parempaa vireystilaa.

Silloin kun yrityksistä huolimatta palaat vanhaan toimintamalliin, on hyvä tutkia alitajunnan automaatteja. Saat avuksesi verkkokurssin lisäksi ammattivalmentajan varmistamaan haluttua muutostasi. Tehdään yhdessä mielen muutos, joka vie sinut haluttuun suuntaan.

Voit lukea tuotteista ja valmentajista lisää alta.

Tuotetunnus (SKU): I Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

 

Mieli vireyden voimaksi ja valmentaja muutoksen tueksi

Vapaudu väsymyksestä – mielikurssi tutkii mielen toimintaa arkielämässä. Koko elämä ja sen laadukkuus alkaa siitä, mitä ajattelet. Olemme kokemustemme tulos ja kokemukset ovat opettaneet meille ajattelutapoja ja uskomuksia. Ajattelun helpottamiseksi on syntynyt myös rutiineja ja automaattista toimintaa. Rutiinit ja automaatio voivat johtaa väsymyksen tielle vireyden sijaan. Kun tiedostaa omat mallinsa, voi niitä muuttaa.

Uskomukset vievät elämässä eteenpäin tai ne rajoittavat haluamaamme elämän laadun tasoa. Sukelletaan tutkimaan, millaisia ajattelumalleja sinun mielesi on kokemustesi kautta rakentanut. Mitä hyvää löydät omista malleistasi, sellaista, joka kuljettaa sinua arjessa eteenpäin? Mitä sellaista löytyy, joka kaipaa muutosta?

Muutoksen ensimmäinen askel on muutoksen tarpeen tiedostaminen. Kun sen löytää, on jo pitkällä muutosmatkallaan.

Ihmisillä on eri tapoja oppia ja omaksua uutta tietoa sekä tehdä aitoja muutoksia elämäänsä. Vapaudu Väsymyksestä verkkokursseiltamme löydät aina monia tapoja lähestyä itse aihetta: Luettavaa tekstiä ja aiheisiin liittyviä ajatelmia, katsottavaa kuvaa ja videota sekä tehtäviä harjoituksia ja omaa pohdintaa.

Mieli Plus tarjoaa verkkokurssin päälle henkilökohtaisen valmennuksen puhelimen tai verkon välityksellä. Kun ensin olet pohjustanut mielesi ajattelumalleja ja sitä, mitä haluat, mennään yhdessä tavoitettasi kohden. Verkkokurssista saat hyvän pohjan haluamaasi suuntaan kulkemiseen ja valmentajan henkilökohtaisella tuella varmistat halutun muutoksesi.

Tuote sisältää verkkokurssin, jonka pääset aloittamaan heti sekä sovitun aikataulun mukaan 5 tunnin mittaista puhelua

Valmentajasi

Päivi Saarijärvi, Leena Koivu ja Anu Kosonen
Kuva: Elina Virkkunen

Tämä mieltä käsittelevä verkkokurssi ja siihen liittyvä henkilökohtainen valmennus auttaa sinua muutoksessasi kohti tavoitetta paneutumalla ajatteluusi voimavarana.  Mielen syövereihin sinut perehdyttää valmentajakolmikon mielen asiantuntija Leena Koivu

Leena pohjustaa vireyttä voimaannuttamalla ihmisiä toipumaan erilaisista kriiseistä ja hankalista elämän tai työn tilanteista.

Pitkäaikaisen liiketalouden työuran lisänä Life- ja Business Coachin, NLP- kouluttajan ja Enneagrammiohjaajan, Ero-ohjaajan sekä Työyhteisösovittelijan koulutukset ovat perustana tälle työlle. Leenan sydäntä lähellä on ihmisten motivoiminen löytämään omat voimavaransa ja ajatusten voiman siirtäminen arjen teoiksi.

Leenan motto on : Kahden ihmisen välinen hyvä vuorovaikutus lisää jopa rauhaa maailmassa.

Leenan lisäksi verkkokurssiin oman panoksensa ovat antaneet Vitalgon toimitusjohtaja Päivi Saarijärvi sekä taiteilija ja ravitsemus- & PT-valmentaja Anu Kosonen.

Päivin yritys VITALGO on Suomen ensimmäinen väsymysriskin hallintaan erikoistunut yritys. Työkokemuksen lisäksi uni- ja ravitsemustieteen, psykologian yliopistotason pohjakoulutus, aikuis-kouluttajan pedapakki, yritys-johtamisen ammattitutkinto sekä NLP-ohjaajan koulutus tukevat tätä työtä. Päivi toimii unen puolesta myös Uniliiton hallituksessa sekä kirjoittaa mielellään eri foorumeilla vireyden aiheista. Toimintaa kuvaavaa on halu innostaa ihmisiä ja yrityksiä ottamaan vastuu omasta kokonaisvaltaisesta vireystilastaan.

Päivin motto on: “Väsymys saa aikaan huolimattomuutta, vireys huolettomuutta.”

Anu taistelee väsymystä vastaan ravinnon ja liikunnan asein. Näillä kahdella osa-alueella on huomattava merkitys siihen miten ihminen jaksaa suoriutua jokapäiväisistä toimistaan. Häneltä löytyy ravitsemustieteen tutkinto yliopistosta ja kansainvälinen personal trainer koulutus sekä lukuisia muita koulutuksia liikunnan ja ravitsemuksen osalta. Anu haluaa innostaa ihmisiä löytämään omanlaisen ruokavalion ja sen kivan tavan liikkua.

Anun motto on: “Olosuhteet eivät tee minusta mitä olen, ne paljastavat, kuka minä olen valinnut olevani.” – Wayne Dyer

Meidän tehtävämme on auttaa sinua antamalla tietoa asioista ja ohjaamalla eteenpäin. Sinun tehtäväsi on löytää ne asiat, mikä toimivat juuri sinulle. Siksi annamme erilaisia tutkittuja keinoja, toimintamalleja ja virikkeitä siihen, että löydät sinulle sopivat voimavarat käyttöösi omaa muutostasi varten.

Sovitaan keskusteluajat ja ryhdytään yhdessä hommiin.

 

Kurssin sisältö

Osa 1: Ajatuksesi luovat elämäsi

 • Aistit antavat virikkeet ajatuksillesi
 • Vireyteen liittyvät ajatukset
 • Uskomuksia uneen, ruokaan ja liikuntaan
 • Sinua ympäröi mahdollisuuksien meri

Osa 2: Tunne saa sinut toimimaan

 • Tunteista tekoihin
 • Tekoja oman vireyden eteen
 • Toimintakaaviomme

Osa 3: Motivaatio on linkki arvojen ja toiminnan välillä

 • Arvojesi prioriteetti
 • Millaisiin muutoksiin uskot?
 • Sinun tapasi motivoitua

Osa 4: Kiinnitä huomiota ympäristöösi

 • Ympäristön vaikutus sinuun
 • Ihmisten vaikutus sinuun
 • Tukea muutokseen

Osa 5: Sinä

 • Kuka sinä olet
 • Oman voiman löytyminen
 • Mitä ajattelet itsestäsi?
 • Mitkä ovat sinun taitosi tukemaan vireysmatkaasi?

Tukea muutosmatkallesi henkilökohtaisten puheluiden kautta yhdessä sovittuina ajankohtina viisi kertaa noin tunnin ajan.